Despre noi

Ne-am gândit să spunem câteva cuvinte despre noi respectiv despre călătoria noastră în lumea captivantă a lui Annie Sloan şi nu mumai… ❤
⚜ în primul rând suntem o familie cu doi artişti micuți, născuți cu pensula în mână, iubitori de culori şi tot ce ține de artă în general… încă învățăm să trăim cu gălăgia şi haosul generat de această situație (din fericire suntem înconjurați de oameni minunați, care ne înțeleg şi ne sprijină necondiționat), astfel ne retrăim copilăria doar fiind prezent, iar actul creației ne răsplăteşte cu bucurii neprețuite zi de zi de când ne-am deschis atelierul.
⚜ suntem şi călători, cu setea permanentă de a vizita locuri îndepărtate, site-uri istorice, cu dorința de a cunoaşte diferite culturi în diferite colțuri ale lumii. Deşi momentan (din anumite motive…) nu mai avem posibilitatea să călătorim atât de des, anii petrecuți în Africa, Orientul Mijlociu şi Orientul Îndepărtat ne inspiră în fiecare zi, în plus ne oferă şi o perspectivă mult mai interesantă de a percepe viața în general.
⚜ în al treilea rând suntem cei care vopsesc mobilier, pereți şi orice ce ne înconjoară, în limita posibilităților de ex. în casa noastră şi în atelier, dar şi afară de acestea (vopsim la cerere, executăm lucrări la comandă), iar partea cea mai plăcută: ținem workshop-uri la care împărtăşim experiența noastră de până acum în domeniul reînnoirii mobilierului cu cei interesați de acest hobby creativ în manieră eco-friendly.
⚜ Ca representanți IOD (Iron Orchid Design) ne simțim în egală măsură privilegiați, decorațiunile sale în stilul vintage fiind un mod minunat de a completa reînnoirea unui mobiler/decorarea unui spațiu elegant.
⚜ nu în ultimul rând suntem mândrii distribuitori ai vopselelor Annie Sloan în Tg-Mureş, o vopsea versatilă şi ecologică care dă culoare şi rafinament spațiilor interioare, şi care prin versatilitatea şi calității sale superioare ne permite să salvăm obiecte sau mobiliere aruncate, moşteniri de familie uzate a căror valoare sentimentală nu poate concura cu senzația de a cumpăra un substitut modern al acestuia.
Dorim să vă mulțumim pentru sprijinul acordat şi pentru faptul că ne inspirați în fiecare zi, fiți alături de noi,
Biborka şi Csaba