Magia culorilor lui Annie Sloan pe pereți – partea a II-a

Magia culorilor lui Annie Sloan pe pereți – partea a II-a

Ne place să vopsim pereți… în special cu vopselele Annie Sloan e efectiv o plăcere. Înainte să facem cunoştiință cu brandul Annie Sloan Paint, nici nu ne-am gândit la aşa ceva ceva foarte îndrăzneț şi boem (cel puțin aşa ni s-a părut pe vremuri, între timp ne-am învățat). Până la urmă, ne-am apucat de treabă şi trebuie să vă mărturisim că (folosind pensula Annie Sloan cu vopseaua ei fantastică pe capătul acesteia) nu cunoaştem temeri sau limite, noi CHIAR vopsim tot! Nu ne mai oprim la vopsitul mobilei şi ne dăm seama acum cât de frumos se conturează mobilierul vopsit în fața pereților, în culori complementare sau similare. Un contrast deosebit sau o armonie plăcută, nu contează cât timp e o plăcere pentru ochii noştri obosiți de monotonie. Vă invităm să încercați, respectiv vă arătăm etapele transformării pereților atelierului nostru.

Peretele din mijlocul spațiului am vopsit în culoarea Napoleonic Blue şi nuanțele acestuia prin amestecarea cu alte culori de pe paleta Annie Sloan şi am ajuns la concluzia inevitabilă (de altfel consens din prima clipă): să continuăm cu Florence (o culoare minunată, dar totuşi mai deschisă) şi am obținut o îmbinare de multe culori)… Rezultatul:

Din moment ce ne-am propus să folosim culori vesele dar totuşi deschise pentru a nu înghesui spațiul din păcate limitat :), pereții laterali arată astfel:

Să pomenim de un detaliu foarte important, anume lumina din atelier. Am avut la dispoziție cabluri atârnând din plafon, un bec, cam atât, deci am improvizat. Dintr-un vas de ceramică (uitat de lume undeva la etajul atelierului) şi nişte sârmă, tadamm corp de iluminat!

Vă dorim o săptămână frumoasă şi creativă!

Biborka si Csaba

Digiprove sealCopyright secured by Digiprove © 2017-2020 Biborka Kutasi
Please follow and like us:

1 Comment

  1. Idei minunate! Curaj și imaginatie…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *